Praktisch

Tickets

Alle optredens tijdens de Druivenfeesten zijn gratis. Je moet dus nergens een ticket voor aankopen.

Veiligheid

Tijdens de feesten kan de Politie je rugzak of tas controleren.

Denk aan je oren

De maximale geluidsdrempel is voor festivals bij wet vastgelegd op een gemiddelde van 100 decibels. Deze wordt strikt gerespecteerd. 

We stellen ook oordoppen ter beschikking. Deze vind je aan de drankbonnenverkoop in de Markthal, op het Justius Lipsiusplein en in het Scoutsdorp.               

Toiletten

De toiletten worden bemand en netjes gehouden door de sanitaire verantwoordelijken. Er zijn vier locaties met toiletten. De toiletten zijn open tijdens optredens en activiteiten op deze locaties. 

  • toiletten op het Justus Lipsiusplein
  • toiletten in de Markthal 
  • toiletten buiten aan de Markthal
  • toiletten in het Scoutsdorp

Plassen tegen omheiningen of standen is niet netjes. Dat doe je dus niet.

Eerste hulp

Het Rode Kruis staat alle dagen tijdens de Druivenfeesten paraat. Nood aan eerste hulp?  Er zijn EHBO posten aanwezig in de Markthal, op het Jusus Lipsiusplein en op het Stationsplein, op de momenten dat er activiteiten plaatsvinden op deze locaties.


Fotografie

Tijdens de Druivenfeesten leggen onze fotografen graag de sfeer van de feesten vast op beeld. Indien je liever niet wilt dat zij jou fotograferen, meld dit dan zeker bij hen. 

Tijdens de Druivenfeesten posten we elke dag de mooiste sfeerbeelden op onze Facebook- en Instagrampagina. Na de feesten maken we uitgebreide fotogalerijen aan op onze website. Als je graag een foto ontvangt of er liever een verwijderd ziet, kan je ons altijd contacteren via druivenfeesten@overijse.be.

Plattegrond

Hieronder vind je een plattegrond met o.a. een overzicht van de podia en parkings tijdens de Druivenfeesten.

Je kan de kaart ook downloaden: klik hier. 


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x