Gemeente Overijse

Druivenstoet

Druivenstoet zoekt gemotiveerde deelnemers
Dansgroepen, muziekverenigingen, sportverenigingen, dorpsraden…. welkom!

 

Op zondag 26 augustus 2018 wordt de S-bocht weer onveilig gemaakt voor de doortocht van de Druivenstoet. De stoet is voor Overijse een jaarlijkse traditie die heel wat volk op de been brengt. Samen met jou willen we nadenken over de invulling van de stoet. 

 

Na de doortocht van de reclamestoet maakt de Druivenstoet de straten onveilig met diverse acts zoals praalwagens, verenigingen en externe groepen: alles is mogelijk!

 

Heb je ideeën om de Druivenstoet meer vorm te geven?
Ben je aangesloten bij een muziek-, dans- of andere vereniging? Wil je je bedrijf of vereniging in de kijker zetten? Een evenement van de dorpsraad promoten tijdens deze stoet? Enthousiaste dansers, mooie praalwagens, muzikale optredens en nog zoveel meer: het kan allemaal!  

 

Heb je voorgaande jaren reeds deel genomen of ben je geïnteresseerd om deel te nemen? Schrijf je dan in voor 15 juli 2018.
 
 

Praktische informatie?

Zie presentatie in bijlage. Gelieve het inschrijvingsformulier in bijlage te bezorgen aan Lynn Debecker op de dienst Mens en Samenleving, Begijnhof 17 of lynn.debecker@overijse.be (02 785 33 75). 

Contact

Gerelateerde inhoud