Gemeente Overijse

Inschrijvingen marktdag 2018

Ben je marktkramer in hart en nieren? Heb je nog wat speelgoed, kledij, ongebruikte spullen op zolder liggen? Maak en/of verkoop je een (h)eerlijk bio- of streekproduct? Wil je jouw verenigingen in de kijker zetten?
Kruis dan 25 augustus 2018 (9 tot 17u) aan in je agenda!


Die dag vullen we het centrum met standjes, kraampjes, animatie, een gezellige hoeveelheid volk en, laat ons hopen, ook een grote portie zon! De voorbije jaren groeide de marktdag uit tot een vaste waarde tijdens de Druivenfeesten, en ook dit jaar gaan we weer voor een goed gevuld centrum? Alle info over dit evenement vind je ook op Facebook

Heb jij interesse om op 25 augustus stand te houden in het centrum? Schrijf je hieronder dan snel in!

 

  • jaarmarkt: de professionele marktkramers, mét "goei marchandises" en nog betere verkoopstechnieken! (geen inschrijving meer mogelijk)
  • bio- en streekproductenmarkt: Zoete honing? Homemade koekjes met niets dan pure ingrediënten? Artisanale advocaat of zelfgebrouwen gerstenat? Fier op je product? Prijs het aan op onze bio- en streekproductenmarkt!
  • Verenigingenmarkt: is jouw verenigingen de beste sfeermaker in de hele Druivenstreek? Willen jullie je toffe activiteitenaanbod in de kijker zetten? Half Overijse langs jouw kraampje weten passeren? Vat post op de verenigingenmarkt!
  • Rommelmarkt: Oud? Maar nee! Oldskool! Geef jouw oude spullen, het speelgoed van je kinderen, een tweede leven! Maak een praatje met je buren-standhouders op de rommelmarkt!

 

Streekproducten

                                    Foto streekproducten