Gemeente Overijse

Praktisch

Optredens

Alle optredens tijdens de Druivenfeesten zijn gratis. Zak dus gerust af naar het centrum van Overijse om van je favoriete optreden te genieten!
Let op: voor het optreden van K3 diende je op voorhand tickets te reserveren! Deze tickets zijn intussen allemaal de deur uit. Zak je naar Overijse-centrum af voor het optreden van Hanne, Marthe en Klaasje? Lees dan zeker de extra info en de richtlijnen met betrekking tot het optreden eens na! top 3

 

 

Veiligheid

Breng geen rugzakken of andere grote tassen mee. Als je die wel bij hebt, dan kunnen ze gecontroleerd worden.

 

 

Vervoer


Te voet

Buurtbewoner van de Druivenfeesten? Kom dan gewoon te voet! Laat zien dat Overijse (én omstreken!) heel wat sportieve bewoners telt en maak van je uitstapje naar de Druivenfeesten een gezonde wandeling!

 

Met de fiets

Haal je stalen ros van stal en zet koers naar Overijse-centrum. Fietsenrekken vind je aan brasserie Den Tram en aan de Vuurmolen.

 

Openbaar vervoer


Vertrek vanuit Brussel
Trein tot station Brussel-centraal
Trein tot station Groenendaal
Bushalte Groenendaal station - bus 395 (Leuven Station) of 830 (Overijse of Zaventem) tot halte Overijse Stationsplein

 

Vertrek vanuit Leuven

Trein tot station Leuven

Bushalte Leuven station, perron 10 - bus 395 (Hoeilaart) tot halte Overijse Stationsplein

 

Vertrek vanuit Waver

Trein tot station Waver

Bushalte Waver station - bus 341 (Etterbeek) tot halte Overijse kerk


Taxi

Na het optreden van Daan naar huis met de taxi? Perfect mogelijk dankzij Taxi Jos!
Taxi Jos zal op zondagavond na het optreden van Daan gratis vervoer voorzien in Overijse en Hoeilaart. Hij staat met een busje paraat ter hoogte van café De Toekomst vanaf 01u00 tot 05u00.

 

Auto

Een overzicht van verschillende parkeerterreinen vind je hieronder. Hou rekening met de beperkte bereikbaarheid van het centrum van Overijse tijdens verschillende activiteiten. 

De politie vraagt nadrukkelijk om niet te parkeren op plaatsen waar parkeerverbod geldt of op fietspaden.Vergeet ook geen BOB aan te duiden als je met de auto komt!

 

parking Druivenfeesten