Gemeente Overijse

Fototentoonstelling Mark Timmermans

Mark Timmermans is een veelzijdig fotograaf/grafisch ontwerper met een enorme interesse voor alles wat met beeldvorming te maken heeft. Hij genoot een opleiding aan het Hoger instituut voor Beeldende Kunsten Sint-Lucas Gent en was jarenlang werkzaam bij verschillende grafische bureaus. Gedreven door een immense nieuwsgierigheid werd reizen gaandeweg een steeds grotere passie met zijn fototoestel als meest trouwe bondgenoot. Sinds 2010 begeleidt Mark reizen bij Joker op vrijwillige basis.

Sedert enkele jaren werkt hij aan diverse opdrachten als zelfstandig fotograaf. Zo zorgde hij voor de foto's van verschillende nummers van Pittig Overijse, het toeristisch magazine van de gemeente. De foto's voor deze tentoonstelling, waarvan sommigen ook in dit tijdschrift verschenen, tonen bekende en minder bekende plaatsen in Overijse. Vergezichten en serres, typische gebouwen en stukjes natuur. Met warm ochtend- of avondlicht als de perfecte medeplichtige.

 

Wat? Fototentoonstelling Mark Timmermans

Wanneer? Elke dag tijdens de Druivenfeesten van 10u00 - 22u00. Op vrijdag 18 augustus van 20u00 - 22u00. De tentoonstelling blijft tot en met 31 oktober 2017 te bezichtigen in het bezoekerscentrum tijdens de openingsuren.

Waar? Bezoekerscentrum Dru!f (Waversesteenweg 2, 3090 Overijse)

 

Foto: meer van Overijse-Genval. Meer info via www.marktimmermans.be.